Koiramme

Malimba´s Miami Heat"Alma"

FI JVA Nokinutun Nestori X FI JVA Malimba´s Homegrown Honey

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI31220/19&R=122


Synt. 13.05.2019

Lonkat: C/A

Kyynäreet: 3/3


Alma on luonteeltaan kiltti, energinen ja hyvin perso ruoan perään. Hän toimii meidän kotikoiran roolissa, mutta on myös mukana noutotreeneissä, vaikka ei kisaamaan aiokaan.

Malimba´s Montreal Canadien "Remu"

FI JVA Nokinutun Nestori X FI JVA Malimba´s Homegrown Honey

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI31212%2F19&R=122


Synt. 13.05.2019

Lonkat: B/B

Kyynäreet: 0/0


Remu on sisarusvaljakon toinen osa, joka toimii vahvasti maatalomme isännän roolissa. Hän nauttii ulkona oleskelusta, isovanhempien kanssa mökkeilystä ja vahtikoiran tehtävistä. Luonteeltaan hän on äärimmäisen kiltti, suojeleva ja hellyydenkipeä koira. Tarkoituksena olisi tulevana kesänä käynnistää jäljestyskausi, sillä Remulla on hyvin voimakas riistavietti ja käyttää nenäänsä tehokkaasti metsällä.

Kendystyle Werona "Lyyli"

C.I.B. C.I.E. SI MVA HU MVA RO MVA MD MVA UA MVA UA JMVA MD JMVA MD GR MVALa Casa De Maria Jason Kris XUA JMVAKendystyle V.I.P.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI48252/21&R=122


Synt. 15.10.2020

Lonkat: B/B

Kyynäreet: 0/0


Lyyli on meidän pieni ja pippurinen Ukrainan vahvistus. Hänellä riittää energiaa ja intoa vaikka muille jakaa. Tarkoituksena olisi valjastaa hänestä oivallinen jälki- ja noutokoira sekä pyörähtää muutamissa näyttelyissä. Riistaviettiä löytyy, mutta malttia keskittyä on vielä harjoiteltava. Hän nauttii ulkona hääräilystä niin muiden koirien kuin perheen kissankin kanssa, joten on luonteeltaan hyvin seurallinen.